CoderDojo Blog CoderDojo Gala Aniversară 4 Ani de CoderDojo în Timișoara

Gala Aniversară 4 Ani de CoderDojo în Timișoara

În 19 ianuarie 2017 se împlinesc patru ani de la inaugurarea primului CoderDojo în Timișoara.

După un an de pauză, dorim să reluăm bunul obicei de a sărbători activitatea și realizările copiilor și tinerilor ninjas și a mentorilor lor, obicei construit prin evenimentele aniversare din 2014 și 2015.

În acest scop, invităm sutele de ninjas activi în cele 13 dojo-uri din Zona Metropolitană Timișoara, pe mentorii și părinții acestora, dar și reprezentanții organizațiilor partenere în 21 ianuarie, la ora 16.30 în Aula Magna a Universității de Vest Timișoara la o Gală Aniversară.

Îi vom evidenția pe cei mai dedicați dintre mentori și pe cei mai promițători dintre învățăcei, vom prezenta cele mai spectaculoase proiecte dezvoltate în ultimul an și vom evoca momentele deosebite ale evenimentelor pe care le-am organizat sau la care am participat. Le vom arăta partenerilor și suporterilor noștri și întregii comunități locale ce rezultate generează suportul pe care îl primim, care ne sunt planurile imediate, pentru anul 2017 și de ce putem spune că, cel puțin pe termen mediu, viitorul sectorului tech din Timișoara sună foarte bine!

Ca de obicei, vom fi cool, alternând prezentările și secvențele de premiere cu momente artistice avându-i ca protagoniști pe cei mai talentați dansatori și interpreți dintre ninjas sau colegii lor de generație și cu pauze de energizare cu gustări, fructe și deliciosul tort CoderDojo. Seara se va încheia în forță, printr-un mini-concert susținut de Thea and The Sky Walkers.

Toți cei care doresc să sprijine activitățile CoderDojo din Timișoara o vor putea face adjudecând, în cadrul unei licitații de tipul ”silent auction”, lucrări de artă vizuală donate de tineri artiști și fotografi locali sau participând la o tombolă cu câștiguri constând în gadget-uri, cărți și tricouri purtând brand-ul CoderDojo.

0 Comments

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *