CoderDojo Blog CoderDojo Două tabere de vară CoderDojo în 2017!

Două tabere de vară CoderDojo în 2017!

Cea de a patra vară în care copiii implicați în activitățile CoderDojo în comune și orașe din România pot continua să își cultive pasiunea pentru programare alături de alți ninja și de mentori dedicați, aduce două opțiuni de participare la tabere de vară, organizate de dojo-uri din București și din Timișoara.

După edițiile din 2014 (la Moneasa), 2015 (la Cisnădioara) și 2016 (la Alba Iulia), la care au participat câte 60-100 de copii și mentori din Timișoara, București, Dumbrăvița, Oradea, Lugoj, Cluj, Chișinau, dar și din Serbia sau Turcia, ninjas din România se pot reîntâlni cu atmosfera de tabără fie la Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia (între 23 și 30 iulie, în organizarea dojo-urilor din Timișoara) fie la Centrul de Tineret Cisnădioara (între 13 și 19 august, în organizarea dojo-urilor din București).

Other resolutions: 320 × 232 ...
cisnadioara.jpg
coderdojosummercamp2016.jpg
coderAB.jpg

Programele celor doua tabere vor include pe lânga  sesiuni de coding și mini-training-uri din sfera soft-skills, diverse activități recreative, sportive și culturale în atractivele zone în care se vor desfășura. Printre altele, participanții la tabăra de la Alba Iulia vor putea vizita Cetatea Alba Carolina și Salina Turda, iar cei care se vor alătura taberei de la Cisnădioara vor vizita Sibiul și ștrandul din Cisnădie.

Detalii legate de cele două evenimente precum și instrucțiuni în vederea înscrierii copiilor interesați pot fi găsite în descrierile de aici (pentru tabăra de la Alba Iulia) sau de aici (pentru tabăra de la Cisnădioara). Termenul de înscriere este de 15 iulie, ora 16.00 sau până la completarea locurilor disponibile în cele două tabere. Distribuirea locurilor disponibile se face în ordinea înscrierilor.

0 Comments

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *