Coolest Projects

Visual programming

Visual programming

Proiecte dezvoltate în platforme care utilizează blocuri de cod:
Scratch, MakeCode,etc, inclusiv proiecte care îmbină hardware cu platforme care
folosesc blocuri de cod.

Web

Web

Aplicații web de orice tip care folosesc HTML&CSS&JavaScript.

Games

Games

Orice tip de joc care antrenează și invita la joaca, dezvoltat în orice tehnologie mai puțin cele dezvoltate în platforme bazare pe blocuri de cod și care intra la prima categorie.

Mobile

Mobile

Orice tip de aplicație care poate fi instalată pe telefonul mobil.

Hardware

Hardware

Orice proiect care foloseste hardware, gen Raspberry Pi, Arduino sau Adafruit, dar fara a se limita la acestea.

Evolution

Evolution

Proiecte complexe sau proiecte ce includ tehnologii din categorii multiple. Această categorie include proiecte ce au potențialul de a fi lansate ca idei de startup și comercializate.

 

ÎNSCRIERE PROIECTE

Coolest Projects recunoaște efortul tinerilor care transformă ideile în proiecte utilizând tehnologia.
Toate proiectele sunt binevenite, de la începători la avansați!
Înscrie-te la concurs cu o animație create în Scratch, un site web, un joc, un robot sau orice ai creat folosind tehnologia!

 

APLICĂ PENTRU O BURSĂ LA COOLEST PROJECTS ROMÂNIA 2020

Pentru că ne dorim ca la acest concurs să poată participa toți copiii care iși doresc și care realizează un proiect pentru competiție, vom acorda burse de participare, in limita unui buget alocat și ținând cont de nevoile fiecarui dojo. Pentru a fi eligibil pentru a aplica pentru bursa de participare, trebuie să participati cu proiectele la concursul Coolest Projects România 2020 si trebuie sa fiți champion la un dojo înregistrat pe coderdojo.ro. Ne rezervam dreptul de a analiza cererile dvs si de a acorda burse celor care au cea mai mare nevoie. Vom tine cont de distanta, de numarul de participanti si de informatiile pe care dvs ni le oferiti despre posibilitatea copiilor si a mentorilor de a participa la acest eveniment. Vom acorda cu prioritate bursă grupurilor, favorizând astfel participarea unui numar mai mare de copii.
 

Important!

Aveți în vedere următoarele aspecte atunci când aplicați pentru o bursă de participare la concursul Coolest Projects România 2020:

  • Dacă vi se acordă o bursă de participare, trebuie să vă luați angajamentul că veți participa la concurs, înainte de a primi bursa
  • Copiii trebuie să fie însoțiti de un adult (părinte, champion, mentor) când călătoresc și participă la eveniment
  • Organizatorii își rezervă dreptul de a anula acordarea bursei în orice moment dacă constată că nu sunt îndepliniți termenii și condițiile
  • Aplicarea pentru burse se poate face până pe 15 ianuarie 2020, ora 23:59

Vom anunta la începutul lui februarie 2020 prin email championii care vor primi burse pentru dojo-urile lor!

 

ÎNSCRIE-TE SĂ PARTICIPI CA VOLUNTAR PENTRU JURIZARE LA COOLEST PROJECTS ROMÂNIA 2020

In cadrul concursului copiii se pot inscrie cu proiecte dezvoltate in diferite tehnologii. Membrii juriului vor analiza proiectele copiilor si vor juriza in functie de criteriile de jurizare disponibile in Regulamentul concursului. Daca doriti sa va inscrieti sa participati ca voluntar pentru jurizare pe 28 martie 2020 la concursul Coolest Projects Romania 2020, va rugam sa completati informatiile din formularul de mai jos. Voluntarii selectati vor fi contactati ulterior pentru mai multe detalii.
 

 

ÎNSCRIE-TE SĂ PARTICIPI CA VOLUNTAR LA COOLEST PROJECTS ROMÂNIA 2020

Pentru o desfasurare mai buna a concursului vom avea nevoie de voluntari care sa ne ajute la diferite activitati de organizare, ca de exemplu: inregistrarea participantilor, conducerea lor la standul rezervat, oferirea de suport participantilor pe perioada concursului.
Daca doriti sa va inscrieti sa participati ca voluntar pe 28 martie 2020 la concursul Coolest Projects Romania 2020, va rugam sa completati formularul de înscriere voluntari.
Voluntarii selectati vor fi contactati ulterior pentru mai multe detalii.

 

 

Concursul este organizat in cadrul proiectului CoderDojo Tech Academy, parte a programului altViitor, sponsorizat de Microsoft Romania.

Organizatori:

  • CoderDojo București
  • CoderDojo Timișoara 
  • Școala de Valori


Sponsor: Microsoft Romania